mandag 5. juli 2010

Ønsker bedre vær.

Mandag 5 juli startet grått og vått og rundt 12 grader i Skjerjehamn , men ser lysere ut i skrivende stund med gløtter av blå himmel.


Vi spretter opp 07:30 og gjør oss klare for første direktesending på lokalradioen Nrk Sogn og Fjordane, og en liten time senere med innslag på "Reiseradioen" Nrk P1.
Her er vi fast inne hver formiddag på direkten mellom klokken 09 og 11, og i tillegg til lokalradioen, er vi også innom på samme kanal sitt "Kveldsåpent" mellom 21 og 22.

"Ausekarane"

Vi traff to hyggelige bergensere som ankom i går i hver sin båt, og de har store ønsker på lik linje med oss om at været snart skal bedre seg.
- Ingunn Pedersen og Frode Andersen forteller videre at "Ausekarane" som består av Bjørn Jensen og Tor Endresen, skal opptre her på Skjerjehamn i ettermiddag, og dette må vi bare få med oss...men VI VIL HA SOL, legger Ingunn muntert til.

Grunderen Ola Braanaas er også på plass like munter og blid som alltid, og er også med på innslaget i "Reiseradioen" og forteller litt om dette vakre stedet ytters i Sognefjorden som ligger like ved "Konge-statuen".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar